Privatkunderne fortæller dig ikke når de flytter eller skifter telefonnummer. Men det gør vi!

b2c kundevask

Vi råder over samtlige privatadresser og telefonnumre i Danmark. Med en privatkundevask opdaterer vi din kundebase, vasker for dubletter og eventuelle erhvervsadresser og giver dig en fuldt ajourført base at arbejde videre med.


  • Selv om dine kunder ikke altid fortæller dig, at de flytter eller skifter telefonnummer, kan du holde dig fuldt ajour. Vi holder en elektronisk telefonbog for hele Danmark fuldt up to date - også dem der flytter.
  • Vi ajourfører baserne ugentligt med ændringsdata fra de danske teleselskaber. Dermed sidder vi på den mest dybtgående dækning af forandringer og flytninger hos danskerne.
  • Det gælder både fastnet- og mobilnumre.
  • Kun de oplysninger vi kan sige 100 % god for, stoler vi på; resten ryger ud.
  • Vi håndterer over 50 mio. rækker (records) i vores databasemiljø hver måned.
  • Vi giver dig det fulde og strukturerede overblik over indholdet i dine kundedata, her og nu, mens du venter.

Derfor skal du bruge kundevask

Vi giver dig det fulde og strukturerede overblik over indholdet i dine kundedata, her og nu, mens du venter. Upload en fil, vask, download - mere effektivt kan det ikke gøres.

  • Undgå spildte og forfejlede kampagner der skyldes rod og manglende viden om modtagerne. Bliv skarpere på hvem du ringer til og hvor.
  • Minimér risikoen for svindel. Kend dine lus på gangen, og dine kunder på klangen.

Brug os og vaskehallen ad hoc, eller køb et årskort og vask ubegrænset ofte og ubegrænset mange kunder.Få en gratis rapport der giver dig overblik over dem du har i dit CRMSådan gør du

For at få en gratis rapport eller foretage en fuld vask på din kundedatabase skal du gøre følgende: Gem dine kunder i en tekstfil der indeholder dine kunders navn, adresse eller telefonnummer. Ved hjælp af disse oplysninger kan vi validere og vaske dine kundeoplysninger på tværs af vores opdaterede danske boligdatabaser.

Dødevask - undgå unødige og ubehagelige henvendelser til afdøde

Afdød - posten retur. Mere ubehageligt bliver det ikke, for den der sender og for den der modtager. Sørg derfor for at få vasket navne på afdøde ud af kampagnefilen i tide. Det kaldes dødevask, og selv om det navn i sig selv ikke heller vækker glæde, er værdien stor.

For nuværende kan vi tilbyde dødevask i en offline-version. Send os derfor den fil du gerne vil have dødevasket, og vi kan hjælpe dig derfra. Vi taler om det.

Gratis b2c kundevask rapport

Allerede registreret? Log ind.